Referenties

Warmte en inlevingsgevoel
In tijden van intens verdriet weet je even niet waar je heen moet met je gevoel en vragen.
Jou persoonlijkheid, warmte en inlevingsgevoel zal ik niet snel vergeten.
Dank dat jij in moeilijke tijden mij en de kinderen hebt bijgestaan en niet te vergeten een hele hoop uit handen hebt genomen na het overlijden van Johan. Zelfs de honden konden afscheid nemen van hem.
Liefs en groetjes
Herma van Veenendaal-Boere

Goede professionele begeleiding bij de uitvaart
Fijne rustige ontspannen persoonlijke aanpak.
Heel goede professionele begeleiding bij de uitvaart van mijn man, in deze toch beperkte coronatijd!
Martine Benz-van Deun

Een waardige uitvaart
Wij hebben begin april 2021 afscheid moeten nemen van onze vrouw/moeder.
Heel hartelijk dank voor alle rust en tijd die je genomen hebt om ons te begeleiden in een waardige uitvaart. Dank dat je altijd bereikbaar was en zelf met ideeën en initiatieven kwam om zoveel mogelijk gehoor te geven aan onze wensen. Dank ook voor je correcte en transparante werkwijze.
Hartelijke groeten,
fam. Huitema, Doorn

Persoonlijke en laagdrempelige werkwijze
In augustus 2020 is onze lieve vrouw, moeder, oma en schoonmoeder overleden.
Wij kunnen van geluk gespreken dat wij Helma als uitvaartverzorgster in de familie hebben. Toen wij haar hulp inriepen, stond zij direct voor ons klaar. Ondanks de familiaire band, konden wij direct steunen op haar professionaliteit.
Nadat het overlijden naderde was zij 24/7 bereikbaar voor ons (ook in de dagen daarna wat erg fijn was wanneer wij nog vragen e.d. hadden). Toen het moment daar was, konden wij direct op haar steunen doordat ze precies wist wat te doen. Hierin gaf ze ons alle ruimte die je op een dergelijk moment nodig hebt bij een verlies.
Middels haar persoonlijke en laagdrempelige werkwijze, konden wij op dat moment gezamenlijk de belangrijke beslissingen nemen die op dat moment genomen dienen te worden. Ze nam hierin ruimschoots de tijd voor ons om na te gaan wat onze wensen waren voor het afscheid en dacht hierin ook mee qua wat voor mogelijkheden er zijn.
Zo zijn er twee kleinkinderen die wij graag wilden betrekken in het afscheid waarop Helma met het idee kwam om hen houten vlinders te laten beschilderen die vervolgens op de kist geschroefd konden worden. Dit hebben zij tijdens de afscheidsceremonie kunnen doen waardoor zij ook een speciale rol kregen, wat wij belangrijk vonden gezien hun warme band met hun oma. Kortom, ze heeft perfect bij onze wensen kunnen aansluiten door goed aan te voelen wat we op dat moment nodig hadden en/of wilden. Helma, erg bedankt hiervoor namens ons allemaal en we hadden ons geen beter afscheid kunnen voorstellen.
Namens de fam. Van Wieringen

Fijne begeleiding
Beste Helma,
Bedankt voor je steun en fijne begeleiding tijdens deze afgelopen bizarre en emotionele dagen!
Wij hebben het heel fijn gevonden dat jij ons hier doorheen hebt geholpen.
Wat een mooi beroep heb je gekozen en zo passend!
Vriendelijke groet,
Familie van Harskamp

Een mooi en waardig afscheid
Het was een mooi en waardig afscheid en ik vond het mooi te zien hoe jullie extra aandacht hadden voor kleine details.
Graag tot ziens.
Marja van der Horst, voorganger uitvaartvieringen.